Olemme turvallinen kumppani, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa.

Tapahtumaturvallisuus

Toteutamme erilaisten tapahtumien turvallisuuspalvelut. Hoidamme tapahtumien turvallisuuden suunnittelun sekä toteutuksen ammattimaisen turvallisuushenkilöstömme voimin.

Autamme asiakkaitamme tuottamaan elämyksiä turvallisessa ympäristössä. Toimialueenamme on koko Suomi.

Turvallisuussuunnittelu

Turvallisuus on iso osa tapahtumien kokonaisuutta, sillä pystytään takaamaan turvallinen ympäristö onnistuneiden elämysten luomiseen.

Toteutamme erilaisten tapahtumien turvallisuuden suunnittelun; turvallisuus- ja pelastussuunnitelmat, järjestyksenvalvontasuunnitelmat, ensiapusuunnitelmat, tapahtuma-alueiden suunnittelun, tapahtuma-ilmoitukset, sekä viranomaisyhteistyön.

Turvallisuusjohtaminen

Hoidamme tapahtumien turvallisuusjohtamisen, toimittamalla tapahtumiin tarvittavan määrän esimiehiä, joilla on kyky toimia haastavissakin tilanteissa.

Tapahtuman turvallisuusorganisaatio rakennetaan jokaisen tapahtuman tarpeiden mukaisesti. Turvallisuusorganisaatio toimii tiiviisti yhteistyössä tapahtuman oman organisaation kanssa.

Järjestyksenvalvonta

Hoidamme erilaisten tapahtumien järjestyksenvalvonnan, kuten esim. urheilutapahtumat, messut, festarit, konsertit, yksityistilaisuudet.

Toteutamme palvelun tyylikkäästi ammattitaitoisella henkilöstöllä, tapahtuman tyylin ja luonteen mukaisesti.

Vartiointi

Toimitamme tapahtumiin vartijoita hoitamaan kulunvalvontaa ja turvaamaan tapahtuma-alueen omaisuutta rakentamis- ja purkuaikana, sekä silloin kun tapahtuma on suljettuna.

Tapahtuman aikana vartijamme pystyvät hoitamaan myös rahansiirron. Arvokuljetus järjestyy tarvittaessa yhteistyökumppaniemme kautta.

Ensiapu

Tapahtumien ensiapuhenkilöstömme vastaa ensiavusta loukkaantuneille ja sairastuneille tapahtumapaikalla, sekä tarvittaessa hätäilmoituksen teosta ja viranomaisyksiköiden opastuksesta onnettomuuspaikalle.

Nopea ja ammattitaitoinen hätäensiapu voi kriittisessä tilanteessa pelastaa tapaturman uhrin hengen. Toimitamme tapahtumiin ensihoitoon tarvittavan välineistön, EA-teltan ja kaluston.

Liikenteenohjaus

Isojen tapahtumien liikenteen sujumiseksi on käytettävissä liikenteenohjauspalvelua, jolla saadaan hyödynnettyä kokonaisuudessaan pysäköintialueiden kapasiteetti.

Ammattitaitoisilla liikenteenohjaajilla pystytään turvaamaan tapatuman liikenne ja saadaan asiakkaat nopeasti tapahtuman palvelujen luokse.

Naulakkopalvelut

Kauttamme naulakot ja ammattimainen sekä ystävällinen naulakkohenkilökunta tapahtumiin.

Ripeä ja ystävällinen palvelu lisää asiakkaiden viihtyvyyttä, sekä tapahtuman sujuvuutta.

Ota yhteyttä

Hannu Kahila
turvallisuusasiantuntija
hannu.kahila@estpalvelut.fi
050 3528267